Nieuwe locatie

door | mrt 13, 2018 | Voorbeelden

Ik werd gevraagd om een programma te maken en uit te voeren voor een bijeenkomst met als doel de eerste stap te zetten op weg naar de realisatie van een nieuw op te zetten woonlocatie voor dove mensen met een complexe zorgvraag. Bij deze eerste bijeenkomst waren deelnemers vanuit verschillende disciplines (o.a. psychologen, communicatieadviseurs, beleidsmedewerkers, directeuren), afkomstig van vier verschillende organisaties met elk hun eigen kaders. Door een programma te maken waarbij iedereen werd meegenomen in de gemeenschappelijke visie, en waar ruimte was voor de verschillen, lukte het om er een succesvolle dag van te maken De eerste ingrediƫnten voor het projectplan lagen er, de samenwerking is gestart; de eerste stap is gezet.

Archief